Vereniging

CTC Nederland

CTC is de afkorting van Catamaran en Trimaran Club Nederland. Sinds de oprichting in 1968 heeft de vereniging als doel het zeilen in schepen met meer dan één romp te bevorderen en waar mogelijk de belangen van multihullzeilers te behartigen. Onze levendige vereniging organiseert al ruim 50 jaar bijeenkomsten, wedstrijden en tochten. Ook delen wij kennis, informatie en adviezen met leden en niet-leden. Daarnaast ontvangen leden elk kwartaal het inspirerende magazine CTC-Nieuws met artikelen over zeilen en bouwen, grote zeilreizen, projecten, ontwerpen en multihullnieuws.

Evenementen

De vereniging kent drie regio’s: Noord, Midden en Zuid. Voor alle leden zijn er elk seizoen interessante activiteiten. In samenwerking met de regiocommissarissen organiseert de vereniging in het voor- en najaar centraal in het land boeiende bijeenkomsten met lezingen, presentaties en jubileumsymposia, in combinatie met de algemene ledenvergadering. In het zeilseizoen zijn er gezellige bijeenkomsten op het water en gezamenlijke tochten. Meer competitief ingestelde zeilers kunnen hun hart ophalen bij de wedstrijden die wij verspreid over het land organiseren: de Henk Eggink Trofee, het Zeelandkristal en de WOK-wedstrijden. Verenigingsinformatie en de aankondigingen van activiteiten publiceren wij in ons magazine CTC-Nieuws en op onze website.

Lidmaatschap

CTC-leden zijn enthousiaste multihullzeilers. Door lid te worden van de CTC maak je dan ook deel uit van een gezellige vereniging en geniet je van de voordelen van een landelijke club. Onze leden hebben heel Europa (en verder) als zeilgebied maar varen ook op Wad, IJsselmeer en in Zeeland. Delen in hun ervaring met multihulls in dit water helpt de beginnende zeiler op weg. Ook houden we je op de hoogte van evenementen zoals wedstrijden en bijeenkomsten.

Lage kosten, veel plezier!

De contributie bij de CTC bedraagt €50 voor een heel jaar (via automatische incasso, anders €55). Het verenigingsjaar van de CTC loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Met alle vragen over het lidmaatschap kun je terecht bij de ledenadministratie. E-mail: ledenadministratie@ctcnederland.nl. Weet je het al zeker en wil je niks meer missen? Vul dan het inschrijfformulier in. Twijfel je? Vraag een gratis proefnummer aan.

Het boek Alle ballast overboord

Gratis voor nieuwe leden. Zo lang de voorraad strekt: het boek Alle ballast over boord – Dit is zeilen met multihulls. Op=op!

Contact

De CTC is een vereniging voor en door multihullzeilers. Binnen de vereniging zijn diverse taken onderscheiden: het bestuur, de regiocommissarissen en het secretariaat. Daarnaast zijn er teams die zich bezig houden met de website, het CTC-Nieuws, de Texel Rating (het meten en wegen van schepen) en de wedstrijden en toertochten. De CTC heeft drie ereleden: Leon Bart, Simon Rhebergen en Frits du Bois.

Hieronder vind je namen van functionarissen, telefoonnummers en e-mailadressen. Stuur gerust een mailtje als je een vraag hebt. Weet je niet bij wie je moet zijn, dan is de webmaster het eerste aanspreekpunt.

Bestuur

Voorzitter
Jan Willem van Crevel
06 – 20 03 55 95
voorzitter@ctcnederland.nl

Secretaris
Ellenoor Brenninkmeijer
06 – 10 91 03 45
secretaris@ctcnederland.nl

Penningmeester
Ellen Jagtenberg
06 – 29 07 38 20
penningmeester@ctcnederland.nl

Algemeen bestuurslid
Harald Kemper
06 – 22 01 52 92
bestuurslid@ctcnederland.nl

Regiocommissarissen

Noord
Steve Ellis
06 – 21 23 02 11
en Ronald Mors
06 – 33 56 95 33
regionoord@ctcnederland.nl

Midden
Eric Mullink
06 – 29 51 09 22
regiomidden@ctcnederland.nl

Zuid
Paul Hofman
06 – 53 35 28 09
regiozuid@ctcnederland.nl

Ledenadministratie

Ellenoor Brenninkmeijer
06 – 10 91 03 45
ledenadministratie@ctcnederland.nl

Redactie
magazine en website

Ariella Bijl
036 – 53 84 225
redactie@ctcnederland.nl
Maarten Bakker
0318 – 43 12 12

Webmaster

Ariella Bijl
036 – 53 84 225
webmaster@ctcnederland.nl

Winkel

Op zoek naar een leuk cadeau voor je schipper of een bedankje voor je bemanning? Neem eens een kijkje in onze winkel.

Wil je weten hoe de CTC omgaat met persoonlijke gegevens, lees dan hier ons privacybeleid.