HET 2022

Datum/tijd
03 sep 2022 - 04 sep 2022
Hele dag

Locatie
Flevo Marina

Categorieën


Hoogtepunt van het verenigingsjaar is altijd weer het eerste weekend van september. We ontmoeten elkaar dit keer weer in de Flevo Marina in Lelystad. Het begint al op vrijdag voor de eigenaren die hun boot willen laten wegen. Graag hiervoor aanmelden bij Jan-Willem van Crevel, jw6@xs4all. Vrijdagavond begint het voor de rest. We verzamelen dan in de haven. Ook leden en belangstellenden zonder boot zijn van harte welkom!

Zaterdag en zondag zijn er voor de liefhebbers enkele eenvoudige wedstrijdjes.

Zaterdagochtend is er voor de liefhebbers de eerste wedstrijd met de briefing om 10.00 uur. Meestal duurt een wedstrijd ongeveer een uur, nadat de laatste boot binnen is en een redelijke pauze, volgt nog een tweede wedstrijd.

Zaterdagavond is er een gezamenlijke barbecue bij het restaurant in de haven.

Zondag is de briefing al om negen uur zodat we op tijd klaar zijn en de middag grotendeels vrij is om weer naar huis te zeilen, of te blijven liggen en het clubleven nog even voort te zetten.

Uiteraard moet u zich wel aanmelden. Dat kan uiterlijk woensdag door een e-mail te sturen aan: redactie@ctcnederland.nl. Vermeld daarbij naam, type en afmetingen van de boot, of u mee wil doen aan de wedstrijden en het aantal deelnemers aan de barbecue. Als u een foto van de boot meestuurt, krijgt u een gepersonaliseerde herinnering!

Deelname kost 10 euro per boot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.